Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Openingsrit Friesland

april 10 @ 10:00 - 16:00

Toeren troch it lân fan Grutte Pier!

Beste RX-7 Clubleden,

Zondag 10 april starten we onze rijdende activiteiten voor dit jaar in Friesland. In de regio waar wij gaan toeren was de Friese vrijheidsstrijder Grutte Pier ooit actief.
Verzamelen doen we tussen 10.30 en 11.00 uur bij het ‘Oant Moarn Café’ van de fam. Paulusma, Rijksweg 22 te Herbaijum (nabij Harlingen). We starten met 2 koffie/thee en wat lekkers om wakker te worden en bij te kletsen. Dit wordt u aangeboden door de club. De rit voert ons vervolgens over dijkweggetjes, langs kleine dorpjes en oude Zuiderzeestadjes. Ook brengen we een bezoek aan een klein museumdorpje. Speciaal voor ons toegankelijk! Ook hier nemen we een versnapering. In totaal is de rit ca. 60 km lang.

Finishlocatie is Omroep Súdwest, Tjalke v.d. Walstraat 34 te Koudum. Het Youtube-programma Autogek werd hier voorheen opgenomen. Ook nu wordt de camera ter hand genomen. Er worden opnames gemaakt en deze mogen we ook op onze website plaatsen. Bij voldoende deelname hebben we ook nog een Concours d’Elégance met deskundige jury. En we verlaten Zuid West Friesland niet met een lege maag!

Dus poets je auto, ga naar de kapper en shine samen met ons! Brandstof is duur. Dat beseffen we maar al te goed. Kom je niet met een RX-7 dan is dat heus geen schande. Dat liever dan dat de organisatie al het werk voor niets heeft gedaan, dus komt allen!

Door de uitbreiding van het programma moeten we wel wat inschrijfgeld rekenen. Voor een bescheiden € 7,77 per 2 personen kunnen we dit alles aanbieden. Kinderen t/m 12 jaar gratis.
Kom je met meer dan 2 personen ouder dan 12 jaar, dan bijbetaling in overleg met organisatie. Geef dus aan met hoeveel personen je komt. Aanmelden en overmaking liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk dinsdag 5 april!

Gegevens

Datum:
april 10
Tijd:
10:00 - 16:00

Locatie

harlingen

In verband met de maatregelen rond de bestrijding van het coronavirus zijn alle in de agenda genoemde activiteiten onder voorbehoud.
Lees hier het corona protocol van de Rx-7 Club.