Rotary Passion

Het clubblad van de RX-7 Club verschijnt 4 keer per jaar onder de naam Rotary Passion. Na de oprichting in 1996 is het clubblad inmiddels meer dan 100 keer op de mat gevallen. Door de jaren heen heeft het blad meerdere redacteuren gehad die de vrijheid kregen het blad te transformeren. Het eerste clubblad was nog een gestencild exemplaar. Via een blauw gekaft exemplaar dat t/m 1999 uitkwam volgde in 2000 een meer glossy uiterlijk. Ook het formaat groeide van A5 naar A4.

Met het eerste exemplaar nieuwe stijl verscheen ook de naam Rotary Passion. Het onderschrift Mazda’s Legendary Sports Car bleef al die jaren ongewijzigd hoewel de ’s achter Sport pas later is toegevoegd na een opmerking hierover tijdens een Algemene Leden Vergadering, zoals dat toen nog heette.

Jaar Rotary Passion

Exemplaren gedrukt

Edities uitgegeven

Clubblad anno 2024

Het huidige clubblad heeft meer de uitstraling van een magazine. Ook de inhoud is glossy en het blad kent een aantal vaste rubrieken. Van de voorzitter en van de redacteur. Advertenties. Een column onder de titel Moi doar… Groet’n oet Grunn’n. Miniaturen en verslagen van clubmeetings of door leden bezochte evenementen. Regelmatig verschijnen er technische achtergrondartikelen en jaarlijks een interview met de PR manager van Mazda Nederland.

Niet te vergeten de 25 vragen aan…., waarin een clublid aan de hand van 25 vragen meer over zichzelf en de hobby vertelt. Huidige gewoonte is dat dit clublid met zijn of haar auto op de cover prijkt. De informatievoorziening richting de leden gaat verder via nieuwsbrieven en uitnodigingen om deel te nemen aan evenementen. Deze worden per e-mail verstuurd.

Translate »